Als u op zoek bent naar een bedrijf voor het aanleggen van bestrating en verharding bent u bij S. Vogelzang gevestigd in Boerakker aan het juiste adres! Wij leveren hiervoor een uitgebreid totaalpakket. S. Vogelzang in Boerakker is een bedrijf met circa veertig ervaren en deskundige medewerkers. We hebben een uitgebreid, modern machinepark dat kan worden ingezet voor alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van grondwerk. Denk daarbij aan werk in de weg- en waterbouw, de woningbouw en voor cultuurtechnische werken. Wij zijn ISO 9001 : 2000 en VCA** gecertificeerd, dus u bent ervan verzekerd dat wij kwaliteit leveren.

Besteed het aanleggen van bestrating en de bijbehorende werkzaamheden in Boerakker aan ons uit

Het aanleggen van bestrating en verharding kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Als aannemersbedrijf hebben we veel ervaring met het aanleggen van bestrating als onderdeel van onze projecten. Daarom zijn wij in staat om een totaalpakket aan te bieden. Hierbij verzorgen we onder andere de volgende werkzaamheden:

  • Ontgraven
  • Saneren
  • Afvoeren van puin en grond
  • Verharden met granulaten of zand
  • Aanbrengen van worteldoek
  • Aanbrengen van de afwatering
  • Aanleggen van de bestrating

Wij leveren bestratingsmaterialen van diverse fabrikanten tegen een zeer lage inkoopprijs. Hier houdt onze uitgebreide dienstverlening echter niet op, want u kunt ook op ons rekenen voor het aanleggen van riolering en het onderhoud van bermen.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer informatie over het aanleggen van bestrating of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact op met S. Vogelzang en Zn. in Boerakker. Stuur een e-mail naar info@svogelzang.nl of bel naar het nummer 0594-549064. Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden!

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Een greep uit ons machinepark
art-37880660-800×600-tractor-kipper-fendt-820-met-joskin-combi-dumper
art-21203805-800×600-maaiboot-truxor
art-42680037-800×600-rupsgraafmachine-komatsu-hb-215-lc
S. Vogelzang & ZN. B.V.
Share This