Bent u op zoek naar een bedrijf in Boerakker die bermonderhoud uitvoert en sloten kan reinigen? Dan bent u bij S. Vogelzang & Zn. aan het juiste adres! Wij beschikken over diverse machines voor bermonderhoud zoals klepmaaiers (getrokken en aan een giek) en diverse slootreinigingsmachines.

Besteed uw bermonderhoud in Boerakker uit aan onze ervaren medewerkers

Wij verzorgen bermonderhoud in verschillende gemeentes, waaronder Marum. Tevens reinigen we diverse sloten in opdracht van waterschap Noorderzijlvest en Wetterskip Fryslan. Wilt u voor uw project ook gebruikmaken van ons uitgebreide machinepark en onze ervaren medewerkers? Dat kan! Wij staan graag voor u klaar om het bermonderhoud van uw over te nemen. Daarnaast kunt u onder andere ook op ons rekenen wanneer u bomenzand nodig heeft voor het (ver)planten van bomen of op zoek bent naar een transportbedrijf dat gespecialiseerd is in grond-, weg- en waterbouw.

Neem contact op en profiteer van onze uitgebreide dienstverlening

Dus bent u ook op zoek naar een bedrijf dat bermonderhoud verzorgt en sloten reinigt? Neem dan contact op met S. Vogelzang & Zn. in Boerakker. Stuur een e-mail naar info@svogelzang.nl of bel naar het nummer 0594-549064. Wij informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden en voorzien u waar nodig van persoonlijk advies.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Een greep uit ons machinepark
art-37880660-800×600-tractor-kipper-fendt-820-met-joskin-combi-dumper
art-21203805-800×600-maaiboot-truxor
art-42680037-800×600-rupsgraafmachine-komatsu-hb-215-lc
S. Vogelzang & ZN. B.V.
Share This