Bent u op zoek naar bomenzand voor het planten of verplanten van bomen? S. Vogelzang en Zn. gevestigd in Boerakker biedt u bomengrond en bomenzand in verschillende samenstellingen. Het zand dat ideaal is voor de bomen die u wilt planten zit er zeker tussen. Hiermee zorgt u ervoor dat de boom zich goed kan wortelen en alle voedingsstoffen in de buurt heeft die nodig zijn.

Kies voor bomenzand en bomengrond van uitstekende kwaliteit

In ons aanbod vindt u naast bomenzand en bomengrond ook lava mix. Bomenzand en bomengrond worden op ons eigen bedrijfsterrein gemengd en gezeefd. Deze kunnen indien gewenst worden aangevuld met lavabrokken die voor een betere zuurstofopname zorgen. Al onze producten zijn voorzien van analyserapporten en worden uit voorraad geleverd. Op deze manier kunnen wij u zo snel mogelijk van dienst zijn. Dan kunt u spoedig aan de slag met het planten of verplanten van uw bomen en bent u verzekerd dat u bomenzand van uitstekende kwaliteit koopt.

Profiteer van een uitgebreide dienstverlening in Boerakker

Wilt u meer informatie over bomenzand en bomengrond? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@svogelzang.nl of bel naar het nummer 0594-549064. Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden! Wij leveren niet alleen grondstoffen, maar u kunt ons ook inschakelen als grondverzet aannemingsbedrijf voor een breed scala aan diensten. Denk daarbij onder andere aan grond- en loonwerken.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Een greep uit ons machinepark
art-37880660-800×600-tractor-kipper-fendt-820-met-joskin-combi-dumper
art-21203805-800×600-maaiboot-truxor
art-42680037-800×600-rupsgraafmachine-komatsu-hb-215-lc
S. Vogelzang & ZN. B.V.
Share This