Bent u op zoek naar een grondverzet aannemingsbedrijf in Boerakker? Dan bent u bij S. Vogelzang & Zn. aan het juiste adres! Wij zijn in staat een breed scala aan diensten aan te bieden van grondwerk, rioleringswerk, groenvoorziening, sloopwerk, koppensnellen en bestratingswerk. Als grondverzet aannemingsbedrijf zijn wij in staat calculaties te maken voor nieuwbouw, utiliteitsbouw, wegenbouw en cultuurtechnische werken. Deze werkzaamheden voeren wij in eigen beheer uit met ons uitgebreide machinepark en onze ervaren medewerkers.

tEen grondverzet aannemingsbedrijf in Boerakker met een uitgebreide dienstverlening

Ons grondverzet aannemingsbedrijf voert diverse soorten werkzaamheden uit. U kunt op ons rekenen voor grondwerk in de weg- en waterbouw, de woningbouw en voor cultuurtechnische werken. Daarnaast staan we onder andere met de volgende diensten voor u klaar:

Hierbij kunt u altijd rekenen op een uitstekende service en een eindresultaat van hoge kwaliteit. Ons bedrijf is namelijk ISO 9001 : 2000, VCA** en CO2 presatieladder niveau 3  gecertificeerd.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u op zoek naar een aannemingsbedrijf voor uw project op het gebied van grondverzet? Vraag gerust een offerte aan. Onze calculatieafdeling staat klaar om een scherpe prijs neer te zetten voor al uw grondwerk, het aanleggen van riolering, drainage voorzieningen, saneringswerk en bestrating. Daarnaast staan we ook voor u klaar bij het inrichten van de tuin en het plaatsen van voorzieningen. Neem contact met ons op door te bellen naar 0594-549064 of een e-mail te sturen naar info@svogelzang.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van onze diensten!

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Een greep uit ons machinepark
art-37880660-800×600-tractor-kipper-fendt-820-met-joskin-combi-dumper
art-21203805-800×600-maaiboot-truxor
art-42680037-800×600-rupsgraafmachine-komatsu-hb-215-lc
S. Vogelzang & ZN. B.V.
Share This