Bent u op zoek naar een bedrijf voor het koppensnellen en zagen van heipalen? Dan bent u bij S. Vogelzang & Zn. in Boerakker aan het juiste adres! Wij zijn één van de weinige Nederlandse bedrijven die heipalen hydraulisch kraken en door- of inzagen.

Koppensnellen met speciale krakers die de heipalen minder belasten

Met onze hydraulische palenkrakers kunnen we zowel ronde als vierkante heipalen koppensnellen met een diameter van 29 cm tot 100 cm. We knippen de palen met overlengtes van meer dan 4 meter. Door onze speciale krakers wordt het puin rond de wapening vergruisd en worden er geen zijwaartse krachten op de palen uitgeoefend. We voeren de werkzaamheden uit inclusief het afvoeren en opruimen van het puin.

Een innovatieve manier om heipalen door te zagen

Met onze mechanische zaagmachines aan mini rupskraantjes kunnen we palen inzagen om scheuren en beschadiging te voorkomen. Als enige in Nederland beschikken we over een eigen ontwikkelde machine die heipalen tot 100 cm kan doorzagen. Bezoek onze website en bekijk de video onder koppensnellen om een indruk te krijgen van onze mogelijkheden. Daarnaast kunnen we ook andere loon- en grondwerken van u overnemen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer informatie of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor onze revolutionaire en professionele manier van koppensnellen? Neem dan contact op met ons loonbedrijf door een e-mail te sturen naar info@svogelzang.nl of te bellen naar 0594-549064. Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden!

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Een greep uit ons machinepark
art-37880660-800×600-tractor-kipper-fendt-820-met-joskin-combi-dumper
art-21203805-800×600-maaiboot-truxor
art-42680037-800×600-rupsgraafmachine-komatsu-hb-215-lc
S. Vogelzang & ZN. B.V.
Share This