Als u op zoek bent naar een gecertificeerd loonbedrijf in Groningen, zit u goed bij S. Vogelzang & Zn. in Boerakker. Wij bieden u een compleet dienstenpakket aan voor sleepslangen, slootschonen, walenfrezen en graslandverbetering!

Kies voor een gecertificeerd loonbedrijf voor uw werkzaamheden in Groningen

Vogelzang is een loonbedrijf in Groningen met circa veertig ervaren en deskundige medewerkers. We hebben een uitgebreid, modern machinepark dat kan worden ingezet voor allerlei grond- en loonwerkzaamheden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

Bij elk van deze diensten kunt u rekenen op onze uitstekende service. Ons loonbedrijf in Groningen is niet voor niets ISO 9001 : 2000 en VCA ** gecertificeerd!

Profiteer van ons uitgebreide wagenpark

Op het gebied van sleepslangbemesting beschikken we over trekkers met brede banden en extra dikke slangen voor een hoge capaciteit. Ons uitgebreide machinepark bestaat uit slootschonen met trekkers, wielkranen, mini kranen, midi kranen en rupskranen met gieken van 16 en 18 meter. We hebben al veertig jaar ervaring in het verbeteren van grasland door middel van ploegen, frezen, kilveren, kalkstrooien en inzaaien. Tevens worden onze machines ingezet bij de aanleg van sportvelden voor diverse aannemers en gemeenten.

Informeer naar de mogelijkheden

Dus bent u op zoek naar een loonbedrijf in Groningen? Neem dan contact op met S. Vogelzang en Zn. in Boerakker. Stuur een e-mail naar info@svogelzang.nl of bel naar het nummer 0594-549064. Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden!

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Een greep uit ons machinepark
art-37880660-800×600-tractor-kipper-fendt-820-met-joskin-combi-dumper
art-21203805-800×600-maaiboot-truxor
art-42680037-800×600-rupsgraafmachine-komatsu-hb-215-lc
S. Vogelzang & ZN. B.V.
Share This