Voor loonwerken zit u goed bij S. Vogelzang en Zn. in Boerakker. Wij bieden u een compleet dienstenpakket aan voor sleepslangen, slootschonen, walenfrezen en graslandverbetering. Hierbij kunt u rekenen op een uitstekende dienstverlening, want wij zijn zowel ISO 9001 : 2000 als VCA** gecertificeerd.

Besteed uw loonwerken uit aan een bedrijf in Boerakker met een uitgebreid machinepark

Op het gebied van loonwerken zijn er verschillende soorten werkzaamheden die u aan ons kunt uitbesteden. Voor het sleepslangbemesten hebben we trekkers met brede banden en extra dikke slangen voor een hoge capaciteit. We beschikken ook over een uitgebreid machinepark voor slootschonen met trekkers, wielkranen, mini kranen, midi kranen en rupskranen met gieken van 16 en 18 meter. Daarnaast hebben we al veertig jaar ervaring in het verbeteren van grasland door middel van ploegen, frezen, kilveren, kalkstrooien en inzaaien. Tevens worden onze machines ingezet bij de aanleg van bestrating en sportvelden voor diverse aannemers en gemeenten.

Ontdek de uitgebreide mogelijkheden

Bent u opzoek naar een bedrijf voor uw loonwerken? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@svogelzang.nl of bel naar het nummer 0594-549064. Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden! Deze zijn zeer uitgebreid dankzij ons moderne machinewerk dat kan worden ingezet voor een breed scala aan werkzaamheden op het gebied van weg- en waterbouw.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Een greep uit ons machinepark
art-37880660-800×600-tractor-kipper-fendt-820-met-joskin-combi-dumper
art-21203805-800×600-maaiboot-truxor
art-42680037-800×600-rupsgraafmachine-komatsu-hb-215-lc
S. Vogelzang & ZN. B.V.
Share This