Als u op zoek bent naar een gecertificeerd loonwerk- , grondverzet- en koppensnelbedrijf in Groningen dan bent u bij S. Vogelzang & Zn. in Boerakker aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan zestig jaar ervaring op dit vakgebied en zijn inmiddels een begrip als loon- en grondverzet en koppensnelbedrijf in Noord-Nederland!

Reken op S. Vogelzang & Zn. in Boerakker voor al uw loon- en grondwerkzaamheden

Vogelzang & Zn. in Boerakker is een bedrijf met circa veertig ervaren en deskundige medewerkers. We hebben een uitgebreid, modern machinepark dat kan worden ingezet voor alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van grondwerk in de weg- en waterbouw, de woningbouw en voor cultuurtechnische werken. Daarnaast kunt u ook op ons rekenen voor het aanleggen van bestrating en riolering. Wij zijn ISO 9001 : 2000 en VCA** gecertificeerd en het leveren van kwaliteit is een van onze belangrijkste doelstellingen.

Ervaar de uitgebreide mogelijkheden

Vogelzang & Zn. in Boerakker is ook actief als aannemer en onderaannemer van grondwerk voor bouwondernemingen en wegenbouwbedrijven. Als koppensnelbedrijf kunnen wij op basis van een offerte ronde en vierkante heipalen voor u mechanisch kraken, inzagen en afslijpen. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Een greep uit ons machinepark
art-37880660-800×600-tractor-kipper-fendt-820-met-joskin-combi-dumper
art-21203805-800×600-maaiboot-truxor
art-42680037-800×600-rupsgraafmachine-komatsu-hb-215-lc
S. Vogelzang & ZN. B.V.
Share This