Als u op zoek bent naar een transportbedrijf in Groningen bent u bij S. Vogelzang en Zn. aan het juiste adres! Wij verhuren diverse vrachtauto’s voor grond-, weg- en waterbouw en leveren grondstoffen met eigen transportmiddelen. Al het transport ten behoeve van ons aannemingsbedrijf houden we in eigen hand.

Een transportbedrijf in Groningen met een breed scala aan mogelijkheden

Ook als u op zoek bent naar een transportbedrijf in Groningen kunt u bij ons terecht! Wij bieden u een breed scala aan transportmogelijkheden voor de grond-, weg- en waterbouw. Zo kunt u bij ons terecht voor:

  • 6×6 kippers- en boordkraanauto’s met hydraulische kleppen;
  • Hulpstukken voor verschillende typen kiepwagens;
  • Containertransport met 8×4 en 8×6 as configuraties.

Daarnaast leveren wij grondstoffen als zand, teelaarde, bomengrond, bomenzand, scherpzand, grind, drainzand, granulaat en gefreesd asfalt. Verder kunt u ook op ons rekenen voor allerlei loon- en grondverzetwerkzaamheden, want wij zijn tevens een grondverzet aannemingsbedrijf.

Profiteer van onze jarenlange ervaring

Met al meer dan zestig jaar ervaring kunnen wij u verzekeren van transport van hoge kwaliteit! Dus bent u op zoek naar een transportbedrijf in Groningen? Neem dan contact op met S. Vogelzang en Zn. in Boerakker. Stuur een e-mail naar info@svogelzang.nl of bel naar het nummer 0594-549064. Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden!

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Een greep uit ons machinepark
art-37880660-800×600-tractor-kipper-fendt-820-met-joskin-combi-dumper
art-21203805-800×600-maaiboot-truxor
art-42680037-800×600-rupsgraafmachine-komatsu-hb-215-lc
S. Vogelzang & ZN. B.V.
Share This